Primeres paraules català és una app per aprender a llegir en català jugant des de tauletes, smartphones i ordinadors Windows.

Els nens des de 3 anys fins a 6 o 7 aprendran a dir les seves primeres paraules amb jocs que estimulen la seva intel·ligència i l’aprenentatge primerenc.

Primeres paraules català aplicació lectoecriptura

Primeres paraules en català és ideal per a iniciar-se en el món de la lectura, treballar l’oïda i pronunciació de diferents paraules.

Aprendran a lletrejar i compondre paraules fonèticament.

  • Millora les habilitats lectores practicant vocabulari que senten a casa i en el col·legi.
  • També millorarà la fluïdesa lectora.
  • Mentre juguen, augmenta la seguretat i autoestima.
  • Per finalitzar, ajuda a nens amb dificultats com a autisme, retard de la parla o altres trastorns de la parla d’una forma estimulant.

primeres paraules catala escena

Primeres paraules amb Grin i Uipi conté prop de 200 paraules repartides en diferents escenes: colors, números, parts del cos, animals domèstics, i molt més.

  • Hi ha jocs per als més petits: és divertit tocar la pantalla i interactuar donant color als elements de les escena, així com el joc de memory (parelles) en mode “bebè”.
  • Per als més majors es disposen 5 jocs diferents on practicaran vocabulari amb 2 nivells de dificultat en cada joc i des de diferents enfocaments.

GRAVA LA TEVA VEU
Permet gravar la teva veu per a comparar. Una forma divertida d’aprendre noves paraules d’ús quotidià per a un nen.

primeres paraules catala gravar

CARACTERÍSTIQUES
PARAULES ESCRITES I ÀUDIO: Escolta les paraules en català amb en Uipi.

3 TIPUS DE LLETRA: tria el tipus de lletra per a estimular la lectura.

· 5 JOCS:
– Adhesius
– Lletrejar
– Buscar la paraula
– Buscar la imatge
– Parelles o memory

primeres paraules catala parelles o memory

· 2 NIVELLS: cada joc amb ajuda visual o sense.
· OBJECTIU LÚDIC: Atrapa fruites per a alimentar als petits aliens. Assegura un aprenentatge positiu, encoratjant als jugadors.

Primeres paraules catala letrejar

INFORMES PER als PARES
Des de tots els menús accedeixes al resum dels jocs visitats recentment amb les puntuacions d’encerts i errors comesos. I sempre amb l’opció d’enviar-los al correu electrònic desitjat.

Finalment, defensem que l’estimulació primerenca ben entesa sempre és útil per a tots i, especialment, en nens amb necessitats educatives especials.